Instrumenti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Pārstāvētie brendi: Texaco, Petro-Canada, MOL, MOLYKOTE, Kluber, Nano protech. Texaco produktu līnijas: Delo, URSA, MEROPA, HAVOLINE, Geartex, Multigear, Multifak, Starplex, Capella, Synlube, Pinnacle, Molytex, Texamatic, Hydraulic, Textran, Rando, Brake fluid, Cetus, Compressor, Torqforce. Petro-Canada produktu līnijas: DURON,

ADTS, SIA

Brīvības 66, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Instrumenti; ✓ Transformatori; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Instalācijas; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas instrumenti;

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Baltic Pumps, SIA, Gruntsūdens pazemināšana, karjeru un ūdens sūkņu noma

Ventspils 55, Rīga, LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Celtniecības maisījumu mašīnas ✓ Grunts ūdeņu atsūkšana un gruntsūdens pazemināšana ✓ Grindex sūkņi, drenāžas sūkņi, dubļu sūkņi ✓ Tranšeju atbalsta sienas ✓ Dīzeļdzinēju ģeneratori ✓ Noma Par uzņēmumu:

Vācu ražotāju "Putzmeister" un "Hüdig" dīleris Latvijā SIA "Baltic Pumps" galvenokārt nodarbojas ar celtniecības tehnikas tirdzniecību, nomu un servisu. No "Putzmeister" tehnikas klāsta klientiem tiek piedāvāta Estrika iekārtu sērija betona padevei, betona sūkņi un maisītājsūkņi, maisījuma padeves iekārtas un apmetuma iekārtas. Savukārt "Hüdig" ir pārstāvēts ar dažādas jaudas un modifikācijas gruntsūdens (ūdens) pazemināšanas iekārtām, kas darbojas ar elektromotora vai dīzeļmotora palīdzību, kā arī ar ieskalošanas sūkņiem. Vienlaikus ir pieejami arī GRINDEX iegremdējamie drenāžas un ūdens sūkņi, kā arī "SBH" tranšeju atbalsta sienas. Atkarībā no klientu vajadzībām, "Baltic Pumps" piedāvā gan jaunu, gan lietotu celtniecības tehniku. Daudzas iekārtas (gruntsūdens iekārtas, elektrostacijas, tranšeju atbalsta plāksnes, betona un apmetuma iekārtas) ir iespējams ne tikai iegādāties, bet arī izīrēt uz noteikta projekta realizācijas laiku.

Lāču alus, SIA, Bruve.lv

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga, LV-1026
Veikals brūvēšanas meistariem:

BRUVE.LV veikals brūvēšanas meistariem un hobija iesācējiem. Plaša sortimenta un augstas kvalitātes, alkoholisko dzērienu, gatavošanas aprīkojums un izejvielas.  

BRUVE.LV stāsts sākās 2020. gada janvārī ar vīziju par draudzīgu un personīgu apkalpošanu, ātru piegādi un cieņu vienam pret otru. Interneta tirdzniecības vietne savu darbību uzsāka 2020. gada 4. augustā, un šo dienu arī turpmāk atzīmēsim kā mūsu dzimšanas dienu!  

Mūsu komandu veido pieredzējuši brūvētāji, kas ik dienu seko līdzi pasaules tendencēm dzērienu brūvēšanā, mācās no pašu pieredzes, klientiem un nozares speciālistiem. Komanda nemitīgi cenšas papildināt un attīstīt savu sortimentu ar jaunām, interesantām izejvielām un aprīkojumu.

Universitātes Vetfonds, SIA, Veterinārā aptieka

K.Helmaņa 8, Jelgava, LV-3004
Šo gadu laikā esam organizējuši:: ✓ Izglītojošas lekcijas un seminārus veterinārārstiem un studentiem. ✓ Veterinārārstu kvalifikācijas paaugstināšanu ārzemēs. ✓ ASV diagnostikas speciālistu konsultācijas par sarežģītiem gadījumiem un diagnostikas metožu izmantošanu. ✓ Veterinārmedicīnas studentu apmācības. ✓ Kopā ar LLU VMF vairākas VMF zinātniskās konferences, seminārus un izglītības pasākumus.

MACROTECH, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Manipulātora pakalpojumi; ✓ Treansportieri; ✓ Transportieru sastāvdaļas; ✓ Elevātoru sastāvdaļas; ✓ Lauksaimniecības tehnikas sastāvdaļas; ✓ Frontālo iekrāvēju riepas. Vīzija un misija: Mūsu uzņēmuma vīzija ir būt uzticamam partnerim un atpazīstamam uzņēmumam Latvijas un Baltijas valstu reģionos. Mūsu misija ir nodrošināt kvalitatīvu industriālo iekārtu tehnisko mezglu sastāvdaļu piegādi un izveidot teicamu tā pakalpojuma servisa nodrošinājumu.

Grasis G, SIA, autoceltņa noma

"Alberti" 13-1, Koknese, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

"Grasis G" nodrošina iekraušanas un izkraušanas pakalpojumus, kā arī Autoceltņa nomu Latgales, Vidzemes, Pierīgas, kā arī Zemgales reģionos. Autoceltņu pakalpojumi dažādos celtniecības objektos, bīstamo koku zāģēšana, elektrolīniju stabu nomaiņa. Autoceltņu pakalpojumi visā Latvijā: GROVE 35t, 45m, FAUN 30t, 33m, FAUN 40t, MAZ 12,5t, 14m, Liebherr-40t

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzniecības 7, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Uzņēmums piedāvā: ✓ Lētākā komisijas maksa Latvijā par viena rēķina apmaksu ✓ Klientiem iespēja norēķināties gan ar bankas maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā ✓ Par rēķiniem klienti var ērti samaksāt ikdienas iepirkšanās laikā, tiem nav jādodas uz maksājumu pieņemšanas vietu ✓ Plašs veikalu tīkls visā Latvijā (vairāk nekā 700 tirdzniecības vietas) un ērts veikalu darba laiks ir priekšrocība klientiem, nemainot savus ikdienas paradumus, tostarp veicot pirkumus arī brīvdienās ✓ Nauda un informācija par pieņemtajiem maksājumiem tiks nosūtīta jūsu uzņēmumam jau nākamajā darba dienā pēc informācijas saņemšanas ✓ Veikalu tīkls informēs lielu daļu jūsu esošos un potenciālos klientus par iespēju norēķināties par jūsu pakalpojumiem veikalu tīklā ✓ Operatīva jautājumu risināšana, kas saistīta ar maksājumiem caur veikalu tīkliem

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Zummers plus, SIA

Pasta 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Zummers Plus nodarbojas ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, skaņas aparatūras piegādi un antenu uzstādīšanu. Piedāvājam arī dažādus vadus un kabeļus audio un citu veidu tehnikai, baterijas, tālvadības pultis, transformatorus, mikrofonus un citu veidu tehniku Jūsu audio studijai. Mūsu veikalā atradīsiet arī citu veidu tehniku, kā piemēram SAT televīzijas dekoderus un antenas, lādētājus un powerbankas. Piedāvājam mūzikas instrumentus, pārsvarā akustiskās ģitāras, un akustiski elektriskās ģitāras. Pieejams plašs skaļruņu sortiments.

Mežam un dārzam, Veikals-serviss, SIA Jancis K

Sporta 5, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par veikalu:

"Mežam un dārzam" veikals-serviss piedāvā meža un dārza tehniku, to remontu un apkopi.

 

DARBA LAIKS NO 01.10.2023 LĪDZ 31.03.2024:

P. 8.00 - 17.00                         O. 8.00-17.00                           T. 8.00 - 17.00                          C. 8.00 - 17.00                         P. 8.00 - 17.00                          S. 9.00 - 14.00                         Sv. Slēgts

 

DARBA LAIKS NO 01.04.2024 LĪDZ 30.09.2024:

P. 8.00 - 18.00 O. 8.00 - 18.00 T. 8.00 - 18.00 C. 8.00 - 18.00 P. 8.00 - 18.00 S. 9.00 - 14.00 Sv. Slēgts

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Saldus

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov., LV-3801
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Neretas 82, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.