Instrumenti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

Drošībai.lv, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-208, Rīga, LV-1026
Preču grupas: ✓ Videonovērošana ✓ Signalizācija ✓ Piekļuves kontrole, domofoni ✓ Citas drošības sistēmas ✓ Alkometri Pakalpojumi: ✓ Videonovērošanas sistēmu projektēšana un tāmēšana ✓ Konsultēšana. Aprīkojuma demonstrēšana ✓ Alkometru kalibrēšana

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Farmeko, SIA

Brīvības gatve 403-3.st., Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "Farmeko" dibināta 2001. gadā ar mērķi veikt medicīnas preču importu, eksportu un vairumtirdzniecību, kā arī medicīnas preču pārdošanu aptiekās. No 2008. gada darbojas sanitāro preču ražotne, kurā ražo higiēniskos, mitrumu absorbējošos paladziņus, ieviešot tirgū jaunas preču zīmes "SanaSet", "SanaSet Baby" un "SanaPet".

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Atvērtība un uzticamība: Mēs, GRUNDFOS darbinieki, rīkojamies saskaņā ar saviem vārdiem. Mūsu savstarpējā komunikācija ir atklāta un godīga, un tādā pašā veidā mēs komunicējam arī ar apkārtējo pasauli. Mēs skaidri atklājam faktus pat tad, ja tie nav patīkami. Nerimstoša mērķtiecība: GRUNDFOS uzņēmumā mēs vienmēr tiecamies pēc jauniem izaicinājumiem, lai izveidotu labākus risinājumus. Mēs lepojamies ar to, ka varam nodrošināt izcilu kvalitāti visam tam, ko mēs darām. Mēs uzņemamies vadību un ieviešam nākotnes jauninājumus jau šodien.

Autokontinents, SIA Ogus, serviss, rezerves daļas, kondicionieru uzpilde un remonts, Cēsīs

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras bulvāris 40, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Autoserviss un rezerves daļu veikals ''Autokontinents'' atrodas Cēsīs, Uzvaras bulvārī 40. Mūsu darbība ir saistīta ar auto apkopi, remontu un rezerves daļu tirdzniecību. Sagatavojam automašīnas tehniskajai apskatei - ritošās daļas pārbaude un amortizatoru un bremžu stends. Veicam tehniskās apkopes, izmantojot augstākās kvalitātes Castrol eļļas un Hengst filtriem. Piedāvājam auto diagnostiku ar Launch un Bosch iekārtām, kā arī auto elektriķis veic vadības bloku remontu, maiņu un programmēšanu. Vadu instalācijas, komforta ierīču remonts. Piedāvājam kvēpu filtru tīrīšanu un diagnostiku. Autokondicionieru uzpilde, diagnostika un remonts. Kondicionieris ir noderīgs ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad nepieciešamas sauss gaiss, lai logi nesvīstu. Veicam savirzes regulēšanu ar lāzera Hunter stendu. Montējam riepas ar modernu Bosch montāžas iekārtu, kas aprīkota ar papildkāju drošai zemprofilu riepu montāžai, kā arī aprīkots ar plastmasas aizsargiem.

AVIATEST, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rēzeknes 5d-1, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "AVIATEST" realizē hidraulisko iekārtu piegādes kontraktus Baltijas valstu, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas tirgiem. Piegādā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū MOOG uzņēmuma produktus – servo-elektriskās un servo-hidrauliskās sistēmas. Laboratorija AVIATEST ir aprīkota ar visu nepieciešamo MOOG kompānijas aprīkojumu un veic apkalpošanu, tekošu remontu un kapitālremontu servo- un proporcionālo vārstu (ar mehānisko un elektronisko atgriezenisko saiti) ar lietošanas rezerves daļu un tehnoloģiju MOOG.

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana

Wolmaria, SIA

Garā 7-211, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
"Wolmaria" pakalpojumi:: ✓ nekustamo īpašumu pirkšana, ✓ nekustamā īpašuma pārdošana, ✓ nekustamā īpašuma noma, ✓ visa veida konsultācijas, ✓ dokumentu sagatavošana.  Izsoles:

Piedāvājam vēl vienu jaunu pakalpojumu saviem klientiem Valmierā un visā Vidzemē – iegādāties nekustamos īpašumus tiesu izpildītāju rīkotajās publiskajās izsolēs par izdevīgām cenām. Šajā pakalpojumā ietilpst: 1. Klientu pārstāvniecība izsolēs uz pilnvaras pamata vai/ja klients piedalās pats izsolē, tad visas nepieciešamās konsultācijas par izsoles gaitu, vajadzīgām darbībām. 2. Reģistrēšanās un pieteikšanās izsolē uz konkrētu īpašumu. 3. Piedalīšanās izsolē. 4. Visu maksājumu veikšana klienta uzdevumā. 5. Korespondences saņemšana. 6. Dokumentu kārtošana. 7. Iegādātā īpašuma nodošana jaunajam īpašniekam/ieviešana valdījumā. Sīkāku informāciju varat iegūt pa tālruni 26883125.

ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Laktro, SIA

Dzirnavu 4b, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: ✓ Elektrisko mašīnu suku (oglīšu) ražošana un elektrosuku (oglīšu) turētāju tirdzniecība. ✓ Grafīta materiāli (Schunk). ✓ Elektriskā piedziņa, industriālā automātika un procesu vadība. ✓ Materiāli ķīmiskajai rūpniecībai (Braude). Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Eksperti savā jomā. ✓ Pieredze. ✓ Nestandarta risinājumi. ✓ Kvalitāte. ✓ Ātras piegādes. ✓ Konsultācijas. ✓ Serviss.

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

"Rumeks NNZ" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, kura kopš 2001. gada aktīvi darbojas Latvijas iepakojuma tirgū. "Rumeks NNZ" klientiem piedāvā dažādus preču nosaukumus:

✓ tīkliņmaisi dārzeņiem un malkai; ✓ polipropilēna maisi; ✓ Big bag maisi; ✓ papīra maisi; ✓ plastikāta trauciņi; ✓ diegi, līmlentes, plēves un tīkli palešu fiksācijai, PP auklas, džutas maisi u.c. materiāli.

Produkcijas piegāde tiek nodrošināta visā Latvijas teritorijā. "Rumeks NNZ" speciālisti palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko veidu jūsu produkta iepakošanai.

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE