Instrumenti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Kokapstrādes produkti, baļķu atdalītāji, garinātāji, rampas, pakošanas iekārtas, līnijas, frēzes, konstrukcijas, konveijeru iekārtas, metāla malkas žāvēšanas kastes, metālapstrāde, pulvera krāsošana, kokapstrādes iekārtu ražošana, kokapstrādes iekārtu uzlabošana, kokapstrādes iekārtu mehanizācija, pneimatiskais moto pacēlājs,

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Metālapstrādes uzņēmums Latvijā, Metālapstrāde, CNC metāla lāzergriešana, locīšana, Metāla konstrukcijas, Metālkonstrukciju, metālkonstrukcijas izgatavošana, Augstas kvalitātes metināšanas pakalpojumi, Metināšana TIG MAG, Cauruļu locīšana, Metāla līstes, profilu izgatavošana, Margas, Trepes, Naftas tvertnes, Pārtikas ražošanas

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas, saldēšanas iekārtas veikaliem, saldēšanas iekārtas noliktavām, saldēšanas iekārtas rūpnīcām, saldētavas, saldēšanas sistēmas, saldējamās iekārtas, saldēšanas ierīces, saldēšanas lādes, saldētavu būvniecība, saldēšanas kameras, dzesēšanas iekārtas, atdzesēšana, dzesēšanas sistēmas, dzesētavas aukstumapgāde,

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Dārza ABC preču klāts: ✓ Sēklas ✓ Sīpolloki, sīpolpuķas, gumi ✓ Stādi, zemeņu stādi ✓ Mēslojums ✓ Dārza kopšnai ✓ Augsne, kūdra, substrāti, mulča ✓ Agroplēves, plēves ✓ Puķu podi, grozi, kastes ✓ Instrumenti dārzam ✓ Saimniecības preces ✓ Palīglīdzekļi audzēšanai ✓ Dārza keramika ✓ Bērniem dārzā ✓ Atpūtai dārzā ✓ Svētkiem ✓ Veselībai un labsajūtai ✓ Dāvanām, dāvanu kartes

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

Antigraffiti, SIA

Cesvaines 15a-211, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Grafiti noņemšana ✓ Fasāžu mazgāšana ✓ Ceļa apzīmējumu noņemšana ✓ Grīdu tīrīšana ✓ Ugunsgrēka seku likvidēšana ✓ Ēku fasāžu aizsardzība ✓ Jumta tīrīšana ✓ Bruģa tīrīšana ✓ Teritoriju apstrāde pret ērcēm ✓ Dzelzceļa vagonu tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Tīrīšana pēc ugunsgrēka ✓ Dzīvokļa uzkopšana pēc remonta ✓ Klīninga aprīkojuma noma ✓ Tornado ACS iekārta saaudzīgai tīrīšanai ✓ Mobilais tīrīšanas komplekss

Lielvārdes energo sistēmas, SIA

Kaibala, "Griķi" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Iekšējā un ārējā elektromontāža/instalācija ✓ LED gaismekļu piegāde un uzstādīšana gan privātmājām gan rūpnieciskajiem nolūkiem ✓ Saules paneļu uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā un valsts atbalsts programmas noformēšana ✓ Zemējuma kontūra un zibens aizsardzības ierīkošana un nodošana ekspluatācijā ✓ Privātmāju un rūpniecisko objektu elektrodrošības pārbaude un nodošana ekskpluatācijā

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"MGK SOLAR" piedāvā Efektīvus Saules Enerģijas risinājumus mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Sākot ar nelieliem saules paneļu komplektiem dārza mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem ar lielu enerģijas patēriņu. Nodrošinam pilna servisa pakalpojumus no projekta izstrādes, saskaņošanas līdz saules paneļu uzstādīšanai un nodošanai ekspluatācijā.

Kompānija SIA “MGK SOLAR” nodarbojas ar saules paneļu sistēmu uzstādīšanu. "MGK SOLAR" komandai ir pieredze darbā ar saules paneļu sistēmām gan Latvijā, gan Zviedrijā. "MGK SOLAR" savudarbību uzsāka Zviedrijā, kur Mūsu komanda ir izbūvējusi vairāk kā 100 klasiskās Saules paneļusistēmas, kā arī integrēto Jumtu sistēmas. Ņemot vērā, ka Latvijā strauji pieauga pieprasījums pēc mikroģenerācijas stacijām, uzsākām savudarbību arī Latvijā. Pēdējā gada laikā Latvijā esam apkalpojušī vairāk kā 200 klientu.

"MGK SOLAR" arī ir sadarbības partneris vienām no lielākajām elektroenerģijas kompānijām Latvijā, kurām Mūsukomanda palīdz izbūvēt saules paneļu sistēmas. Mūsu komandai ir pieredze ar visa veidamikroģenerāciju staciju uzstādīšanu gan uz zemes, gan uz visaveida jumtu segumiem.

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Ekskluzīvu durvju salons Rīgā:: ✓ Slēptās durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Stikla durvis ✓ Spoguļa virsmas durvis ✓ Sienā iebūvētas durvis ✓ Durvis ar dažāda izmēra kārbām un aplodām ✓ Masīvkoka iekšdurvis un ārdurvis ✓ Durvis pēc individuāla pasūtījuma ✓ Tehniskās durvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Dizaina durvis ✓ Energoefektīvas durvis ✓ Durvju rokturi ✓ Smart lock ✓ Sienā iebūvējamas alumīnija grīdlīstes ✓ Akustiski sienu paneļi

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
ER RASIŅAS piedāvā malku:: ✓ Jaukta malka (osis, bērzs, ozols, alksnis, apse, egle, priede, ozols)Skaldīta malka,Sausa malka,Alkšņa malka,Bērza malka,Oša malka.

Rīgas ģeodēzists, SIA

Pēkšēna 1-2, Rīga LV-1006
Par uzņēmumu:

SIA "Rīgas ģeodēzists" veic 3D topogrāfisko uzmērīšanu, inženierkomunikāciju un jaunuzbūvēto objektu izpildmērījumus, sniedz inženier-ģeodēziskos pakalpojumus, izmantojot augstas precizitātes GPS instrumentus.

Biroja Apgādes Centrs, SIA, Veikals PAPĪRS

Turpinām strādāt klātienē! zvaniet 25445878
Poruka 2, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Veikals "Papīrs" pircējiem piedāvā kancelejas preces, biroja tehniku, biroju saimniecības preces, rokdarbu materiālus, printeriem tintes kasetes un tonerus, izejmateriālus hobijam un rokdarbiem. Veikalā tiek veikta zīmogu izgatavošana. Pircēji var izmantot kopēšanas, iesiešanas, printēšanas un faksa pakalpojumus, e-pasta nosūtīšanas un saņemšanas pakalpojumus.

Inttrans, Autostiklu centrs

Garozes 2, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA “Inttrans” ir uzņēmums, kurš nodarbojas ar autostiklu mazum- un vairumtirdzniecību jau vairāk nekā 25 gadus. Jau sākotnēji par savu mērķi mēs esam izvirzījuši – kļūt par ikvienam patērētājam pieejamu auto stiklu tirgotāju un auto servisa pakalpojumu sniedzēju.

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

IVSIM, SIA, Elektromotoru, elektroinstrumentu darbnīca

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Elektrodzinēji, rokas elektroinstrumenti, sūkņi, elektromotori, līdzstrāvas rotori, rotors, remonts, pārtīšana. Elektrodzinēju, rokas elektroinstrumentu, sūkņu, elektromotoru remonts. Flex, BOSCH, Makita, METABO. Augstsprieguma ģeneratori, remonts Rīgā. Augstsprieguma ģeneratoru remonts. autoelektro-ventilatoru remonts. Zāģu

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!